top of page
Style över 100 destinationer_edited.jpg
Style över 100 destinationer_edited.jpg

Låt Style inspirera till er nästa företagsresa!

För oss är resor så mycket mer än att besöka en plats.
Det är möten, smaker, dofter, upplevelser, nya kulturer, kunskap och glädje som tillsammans boostar inspiration och kreativitet och gör det enklare att tänka utanför ramarna.

 

Vår passion är att ta fram unika och minnesvärda upplevelser som stärker ert företags sammanhållning och varumärke.
På Style har vi flerårig erfarenhet av olika typer av grupper genom åren och vårt världsomspännande kontaktnät ger oss ingångar till unika, branschspecifika besök och guider med expertis inom specifika områden. Oavsett transportmedel eller önskemål på resans innehåll hjälper vi er att ta fram den bästa lösningen för just er resa.

Tillsammans med er tar vi fram den bästa lösningen för just er resa.

Våra samarbetspartners är handplockade destinationsexperter och yrkesverksamma guider med unik spetskompetens och flerårig erfarenhet inom ert område.

Vi verkar i hela världen.
Style har gjort konferens- och studieresor till över 100 destinationer och fler än 1000 unika kundresor. Nedan är ett axplock av våra projektledares och kunders favoriter!

Norge_edited.jpg

Norge

Norge har allt från storstadsliv och kultur i Oslo till mäktiga fjordar, små, mysiga städer och det magiska norrskenet ovanför polcirkeln... och massor av plats!


Norsk arkitektur är mer spännande än någonsin tidigare, och det dyker upp urbana projekt och vågade arkitektoniska pärlor över hela landet. Många nya byggnader speglar naturens krafter och häftiga kontraster.

Norge_Oslo.png
Portugal_edited.jpg

Portugal

Portugal är för närvarande den äldsta nationen i Europa med samma gränser. Landet var en gång i tiden ett mäktigt imperium som sträckte sig från Sydamerika till Afrika och vidare till Stilla havet, vilket man än idag finner influenser från.

Landet har en häpnadsväckande naturlig mångfald som man kanske inte förväntar sig att hitta i ett så litet territorium, och med sina dynamiska och ungdomliga städer, som Lissabon och Porto, idylliska stränder i Algarve och pittoreska vidder av vinland, finns det ingen brist på skäl att besöka Portugal.

Japan_edited.jpg

Japan

Djup tradition men med ständigt sikte mot framtiden, det är Japan. Landet som alltid lyckas möta förväntningar, överträffa dem och  sedan överraska!

 

Variation är nyckeln till  dess huvudstad Tokyo. Få andra världsstäder är så underbart idiosynkratiska. Internationella och lokala influenser blandas i mat, festivaler, musik, gallerier, shopping och även boende. Bisarrt och snabbt, men ändå lugnt och religiöst, Tokyos identitet är framför allt tydligt japansk trots att den existerar som en egen värld.

Kyoto var under tusen år den kejserliga huvudstaden i Japan och vittnar än idag om dess rika kultur. Här finns 400 shinto-helgedomar och 1600 buddhisttempel.


Passa på att förlänga er vistelse med en workation eller skidåkning i världsklass!

Japan.jpg
Monument
Italien_edited.jpg

Italien

Det majestätiska och moderna Italien, efterträdare till ett av världens mäktigaste imperium, är alltid spännande att besöka. Här finns enastående konstverk, vissa av Michelangelo och Botticelli, antika ruiner och historiska platser.

Italien innehåller fler UNESCO: s världsarv än något annat land i världen! Här finner man internationellt vördad mat, förstklassiga viner, de böljande kullarna i Toscana, de vackraste av sjöar i norr, Mont Blanc och andra höga alptoppar, vykortsklara Amalfikusten och små och stora öar, med det livliga Sicilien och det strandomslutna Sardinien som står i centrum.

Italien. Har. Allt.

Island_edited.jpg

Island

Med alla Islands utomjordiska upplevelser kommer en resa till detta land att ta andan ur er. Inte bokstavligen dock. Här finns syre.

Island har sju geografiska områden, där vart och ett skiljer sig från de andra. Här erbjuds oändliga möjligheter att uppleva något som inte är av den här världen. Varma källor, sagolika berg och sprutande gejsrar, särpräglad och god mat och häftig arkitektur.

Island.png
Den Bla Planet National Aquarium-Copenaghen.webp
Danmark_edited.jpg

Danmark

Kust och natur eller storstad och kultur. Det ena utesluter inte det andra. I Danmark finns det mesta inom räckhåll tack vare korta avstånd vilket gör många sevärdheter och upplevelser lättillgängliga.

Detta är ett land för er som älskar riktigt goda matupplevelser. Från grödor i jorden till gourmet på borden. Danmark har ett otroligt restaurangutbud och vägen till goda matupplevelser sträcker sig långt utanför huvudstaden. 

Det är inte storleken som räknas. Danmark må vara litet men kreativiteten i dansk design och arkitektur är stor. Framgångssagan startade på 50-talet med danska designers som Hans Wegner och Arne Jacobsen och fortsätter än i dag. 

Montenegro_edited.jpg

Montenegro

Sagan om ringen möter Game of Thrones, med naturuppelvelser som för tankarna till Nya Zeeland och Norge. Tänk er detta i kombination med Medelhavet. Det är Montenegro!

Höga berg och djupa hav. Mångfacetterade Montenegro är inte större än Skåne men rymmer en mängd dolda skatter för de som önskar kombinera vilda äventyr och historiska platser med god lyx och rekreation året om!

Detta kontrastrika land kommer att hypnotisera er med sin nästintill surrealistiska skönhet, intressanta historia, utsökta mat och gästfrihet.

Montenegro.jpg
Sverige norrsken.jpg
Sverige_edited.jpg

Sverige

Borta bra - nästan hemma bäst? Man behöver inte resa långt för att komma till inspirerande platser.

Den uppmärksammade och inte helt komplikationsfria flytten av hela staden Kiruna är ett spännande exempel!

 

Stränder som påminner om utlandet på Gotland och vinresor genom svenska vingårdar från Sörmland och söderut. Ät er runt Smögen eller plocka äpplen på Österlen. Bestig Sveriges högsta berg eller kombinera alltihop!

Tyskland_edited.jpg

Tyskland

För några är Tyskland synonymt med fredliga städer med korsvirkeshus, för andra; böljande kullar och den mäktiga Schwarzwald. För många fortfarande; grunge barer och trendsättande stadsdelar i metropoler som Hamburg, München och, naturligtvis, den odödliga huvudstaden Berlin.

 

Från nordens badorter till det bayerska hjärtat och dess legendariska Oktoberfest är Tyskland ett land med häpnadsväckande många sidor, med en naturlig och kulturell mångfald som konkurreras av få.

Tyskland_Hamburg.jpg
Färöarna.jpg
Färöarna_edited.jpg

Färöarna

Färöarna är en del av Norden, men ännu förvånansvärt oupptäckt – och litet. På många världskartor finns öarna inte ens utmärkta, och finns de med så är det i form av små, små prickar. Färöarna är således det perfekta weekendresmålet för er som gillar det oexploaterade, som har en faiblesse för nordisk kultur och historia, och som uppskattar vindpinad, men storslagen natur. Hit reser man för att uppleva lugnet, naturen, klimatet, floran och faunan.

För bara tio år sedan fanns det inte ett enda matställe som någon i västvärlden skulle kalla restaurang. Alla åt helt enkelt hemma här. Numera finns det restauranger som lockar gourmander från hela världen som vill njuta av lokala maträtter man inte hittar någon annanstans i världen.

USA

50 delstater - 50 unika platser. Man kan lätt tillbringa en livstid i USA och fortfarande känna att man bara har skrapat på ytan.
 

USA är episkt på alla sätt. Här kan ni stå mitt i det spektakulära Niagarafallen, vandra genom de skyhöga Black Hills i South Dakota och kryssa längs Kaliforniens härliga Stillahavskust. Ni kan åka skidor vid Lake Tahoe, gå på boskapsskötsel i Mellanvästern och njuta av livejazz i New Orleans.

I USA kan ni också uppleva några av världens mest ikoniska städer och sevärdheter i världen. En weekend på Manhattan i New York, boulevarder, kändisar och filmstudios i Los Angeles, skyskrapor, tech och vingårdar i San Francisco eller se världens mest kända hem, Vita Huset i Washington D.C. 

Image by Edward Ma
Skottland.jpg
Skottland_edited.jpg

Skottland

En resa till Skottland är en resa genom tusentals års historia. Det är inte bara alla dess muséum som har en spännande historia att berätta.

 

Varje monument, varje ruin, varje hed och varje dal har sin egna berättelse om strid, fröjd och tradition. Skottland är en stor blandning av arvegods som återfinns i landskapet, historian och arkitekturen.

Här finns även en fantastisk mat- och dryckesscen, med många sorters öl och ett gigantiskt utbud av gin- och whiskydestillerier.

Spanien_edited.jpg

Spanien

Det mångsidiga arvet i Spanien resonerar från förhistoriska grottor till moderna monument. Se arkitektur från romerska och moriska monument som Segovia-akvedukten och Alhambra i Granada, eller moderna underverk som La Sagrada Família i Barcelona.

Här kan ni stå framför berömd konst på Pradomuseet i Madrid och Guggenheim i Bilbao och äta tapas och paella med ett bubblande glas Cava i bodegaområdena.

Här finns blomtäckta gator, solsäkra öar, regnbågsfärgade kuststäder och het flamenco.

Image by Inés Álvarez Fdez
Image by Pedro Lastra
Frankrike_edited.jpg

Frankrike

Alperna i öst, den mäktiga Atlanten i väst och den soliga Rivieran i syd. Slätter och högplatåer i Picardie och Alsace, böljande kullar i Normandie och Provence, klippor i Bretagne, frodiga dalgångar i Dordogne, slott, borgar och minnesmärken från andra världskriget.

 

Frankrike har en central plats på världskartan och de flesta känner väl till vindistrikt som Bordeaux och Champagne? Och Paris - en av Europas få riktiga metropoler som fortfarande lockar konstnärer, författare och turturduvor från hela världen.

Nederländerna_edited.png

Nederländerna

Blommor, väderkvarnar och träskor - Holland är så mycket mer!
 

Friska vindar, stränder och ostronodlingar längs den holländska kusten eller upptäck Veluwe på cykel. Känn den välkomnande gästfriheten i Nord-Brabant och Limburg, den autentiska charmen i hansastäder och Achterhoek i östra Holland, och friheten i provinserna Friesland och Groningen med sina vida horisonter.

Upptäck hur holländarna slåss mot vattnet i Flevoland, Nederländernas nyaste provins, och fördjupa er i holländsk kultur i moderna metropoler, historiska städer och pittoreska byar i västra Nederländerna.

 

Och det bästa av allt. Man behöver inte välja.
Allt kan nås inom 2 timmar!

modern arkitektur
Image by Kamil Gliwiński
Polen_edited.jpg

Polen

Från de höga Tatrabergen till det vilda Östersjön, Polen är fyllt av livliga städer kända för sitt historiska arv, aptitretande kök och fantastiska arkitektur.

 

Polen är hem för många attraktioner och landmärken som intresserar besökare från hela världen.

En resa till detta land gläder alla; från strandbesökare och vandringsfantaster till storstadssemesterälskare. Landets hemlighet ligger i den uppenbara mångfalden mellan dess städer, som var och en väntar på att berätta en unik historia.

Estland_edited.jpg

Estland

"e-Estland" har blivit ett sätt att beskriva Estlands framgångsrika kärleksaffär med allt som har att göra med digitalisering eller nätverk.

Estlands digitala framgång ger sig också tillkänna i antalet uppstartsbolag och så kallade "unicorns" som etablerar sig i landet. Sett till antalet invånare, har Estland flest "unicorns" i Europa. Exempel på sådana framgångsrika techbolag från Estland är bland andra Pipedrive, Wise och Bolt.

 

Estland har ett fördelaktigt läge i Nordeuropa vilket gör det enkelt att nå vare sig ni reser med flyg, båt, tåg, bil eller cykel.

Närheten till grannländerna gör att Estland är ett land med spännande influenser från både Skandinavien, Baltikum och Ryssland. 
Skogen täcker mer än hälften av Estlands yta, vilket gör Estland till ett av de mest skogsbeklädda länderna i Europa.

Image by Single.Earth
Image by Gilly
Lettland_edited.jpg

Lettland

Tack vare det rika kulturhistoriska arvet stoltserar Lettland med en mångsidig arkitektur. Här kan man finna såväl enkla traditionella trähus på landsbygden, liksom storslagna exempel på renässans-, barock-, jugendstil-, klassicistisk och modern arkitektur. 

Lettlands landskap är en total uppenbarelse för nya besökare. Hälften av landet är täckt av skog och det finns fantastiska nationalparker att besöka. Lettland har också 500 km kust, så det finns ingen ursäkt för att inte få lite sand mellan tårna.

Lettland har en kulinarisk värld som väntar på att upptäckas. Här följer de årstiderna, så allt är nyskördat. Lettland har också världens nordligaste vingård – det skålar vi för!

Litauen_edited.jpg

Litauen

Bara 200 kilometer av Östersjön gränsar mellan Sverige och Litauen, en sträcka som trafikeras av allt från färjor och yachter till vindsurfare och simmare. Detta orginella land, som rättvist beskrivs som de baltiska ländernas gömda pärla, är som en berusande cocktail av både fantastisk naturskönhet och underbar arkitektur.

I Litauen hittar vi dessutom Europas geografiska mittpunkt, Purnuškės, som ligger utanför den mångkulturella och Unesco-listade huvudstaden Vilnius! Här är man mycket stolt över sina mattraditioner och bjuder gärna på litauiska specialiteter som smakrika ostar, korvar och skinkor, delikata bakverk och inte minst det berömda litauiska ölet. 

En oväntad egenskap hos detta baltiska land är Kuriska näsets nästan 100 km långa och 25 m höga sanddyner.

Image by Marius Karotkis
Utsikt från ett fönster
Schweiz_edited.jpg

Schweiz

Schweiz utstrålar en charm som taget ur sagoböckerna! Med glittrande sjöar, snötäckta alptoppar, smaragdgröna dalar och pittoreska byar finns här oändliga möjligheter till både äventyr, rekreation och intressanta studiebesök. Här finns fantastisk arkitektur med allt från förhistoriska stylthus, 50-talets nybrutalism och innovativa toppmoderna byggnader. 
 

Att Schweiz dessutom har ett otroligt nätverk av tåg, spårvagnar och bussar gör det lätt att färdas hållbart.

Och behöver vi ens nämna chokladen?

Slovakien_edited.jpg

Slovakien

Slovakiens naturliga skönhet, med nationalparker, bergskedjor och flera UNESCO-platser, såväl naturliga som skapade av människan, får en att tappa andan.

Landets rika historia kan ses på de medeltida fasaderna i många av städerna, däribland huvudstaden Bratislava. 
De UNESCO-skyddade träkyrkorna i bergskedjan Karpaterna är ett annat exempel. De är uppfördes på 1500-talet, och en del strukturer har byggts utan en enda spik!

 

High Tatras är Slovakiens största nationalpark, utmärkt för skidåkning och bad i varma källor. Slovak Paradise är en annan, med häpnadsväckande vattenfall. Genom landet flyter floden Donau som kopplar samman Bratislava med städerna Wien och Budapest, en spännande kombination av tre länder som kan göras på en långweekend!

Läget i hjärtat av Centraleuropa har gjort Slovakien till en spännande mix av österrikiska, ungerska och slaviska influenser. Dess brokiga kultur präglar även huvudstaden, där gulasch och knödel serveras tillsammans med öl som kunde varit tjeckiskt och smakrika vita viner som lika gärna kunde ha framställts i Österrike.

Slovakien.jpg
Rumänien.jpg
Rumänien_edited.png

Rumänien

Rumäniens mystik intresserar många, men landet är fortfarande till stor del ett ganska oupptäckt resmål.

Här skiftar landskapet från stränderna vid Svarta havet till brunbjörnstäta Karpaterna som sträcker sig över hela landet. Följer vi floden Donau österut finner vi Doanudeltat, det bäst bevarade i sitt slag på kontinenten och hem till hela 23 ekosystem med extraordinär flora och fauna.

Huvudstaden Bukarest är Europas bäst bevarade hemlighet. Restauranger, barer, konstgallerier och museum poppar nu upp i så gott som varje nyrenoverat kvarter. 

Mitt i Karpaterna ligger mytomspunna Transsylvaniens bergiga och skogrika områden med historiska städer och medeltida slott, lummiga torg, varma källor och fantastiska viner från lokala vingårdar. 

Isola 2000 - grå_edited.jpg

Snöresor

Vi älskar Alperna, både sommar och vinter, och med möjligheten att kombinera med den soliga Rivieran!
Men har ni testat offpist i Japan och Georgien? Det är mäktigt! Eller bestigit Svalbards vita vidder med stighudar eller unnat er en weekend på 2.200 m höjd boende på en Ecoresort i Montenegro?

Snöiga berg
Workation.webp
Workation_edited.jpg

Workation

Vi hjälper er att hitta balansen mellan jobb och fritid på spännande destinationer för produktivitet och trivsel i arbetsvardagen, samtidigt som ni ger era anställda möjligheten att utforska en destination under en längre tid.

Workation innebär en kombination av arbete och semester och är en trend som växer sig allt större. Dessa resor kan kombineras med en gemensam företagsresa under ett par dagar som sedan frivilligt kan förlängas med en workation i några dagar, en vecka eller ännu längre.

Varje resa skräddarsys efter era önskemål och behov.

Be om offert idag så hör vi av oss inom kort!

bottom of page