• alexandrasannert

Senaste bilderna från Expo 2020 i Dubai

Världsutställningen 2020 kommer att hållas i Dubai. Style var och besökte Expo-siten redan i oktober förra året och har nu tagit del av de senaste bilderna från expo-siten.


Image Credit: Yousra Zaki, Features Editor - Web, Gulfnews.com


Världsutställningen hålls vart femte år över sex månader och attraherar miljontals besökare som får uppleva nya innovationer, idéer och vetenskapliga framgångar. Världsexpot, som för första gången någonsin hålls i mellanöstern, ger en boost till nya och redan existerande industrier med ett slutligt mål om att genomföra en global förändring. Det vinnande temat för Dubai är “Connecting minds, creating the future” och ska lyfta blickarna mot Dubai som ett forum för att diskutera hållbarhet, mobilitet och möjligheter.


Style Scandinavia har ett världsomspännande nätverk av specialistguider inom arkitektur och IT. Vi hjälper företag att arrangera studieresor till Dubai inför världsutställningen 2020. Emirates är officiell partner och med över 20 års erfarenhet av resor till Dubai kan Style Scandinavia hjälpa dig arrangera er studieresa dit. Kontakta oss här så hjälper vi er att planera studieresan till Dubai., Förenade Arabemiraten


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla