• alexandrasannert

Studieresa till Rotterdam med Style

Studieresa till Rotterdam med Style

Välkommen till Rotterdam Efter bombningarna under andra världskriget återbyggdes Rotterdam med enorm energi och innovation. De bröt med det förflutna och valde modern arkitektur. Mottot: ljus, luft och rymd, var banbrytande vid den tiden. Rotterdam omfamnar fortfarande experimentlustan och här är nästan allt är möjligt. I Rotterdam blir du ständigt överraskad av nya initiativ: från en tak-farm till en musikfestival i hamnen, från en exklusiv tak-bar till ett bryggeri i ett gammalt lager. Om du älskar arkitektur är det ett besök i Rotterdam med sitt lapptäcke av arkitektoniska stilar ett måste!


Ikoner i New Bouwen era står bredvid den typiska rekonstruktionsarkitekturen från sextio-, sjuttio- och åttiotalet. De kolliderar glatt med de hypermoderna landmärken som har byggts under de senaste decennierna: Erasmusbrug, Rotterdam Central Station, De Rotterdam, Timmerhuis och naturligtvis de Markthaal.

Rotterdam - Nattliv och Barer Liksom så mycket annat i Rotterdam - arkitekturen, folket och kulturen - är stadens nattliv fyllt med kontraster. Glamorösa cocktailbarer och klassiska pubar, hiphop- och dansklubbar eller intima konserter. Beroende på vad du gillar att göra när du besöker staden och vilken stämning du är i, kan Rotterdam erbjuda dig det mesta. Allt hänger på dig!

Studiebesök och referensprojekt

Studieresa till Rotterdam Style är en trygg researrangör med 20 års erfarenhet som hjälper tusentals resenärer varje år med sina konferens- och studieresor. Vi hjälper dig snabbt att ta fram ett skräddarsytt reseförslag som passar er nästa företagsresa. Klicka här så hjälper vi dig att planera studieresan till Rotterdam!

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla