• alexandrasannert

TIPS: Hållbar inrikeskonferens med närodlat och lokalproducerat


Här, mitt i spenaten och i den syrerika svenska landsluften, finns balansen mellan hög och vilsam puls. Närheten till naturen är på riktigt och för er som njuter av livet. Style erbjuder ett exklusivt urval av skandinaviska destinationer som är lämpliga för konferens året om, från vasaloppscertifierad snö- eller barmarksåkning till het glasblåsning och avkopplande spaupplevelser. Kajakpaddling i Gästrikland eller havsfiske i Nordnorge - det skandinaviska erbjuder drömlik natur och äventyr för bolag i alla storlekar.

Ät lunch tillsammans i växthuset där ni möts med isade skottkärror och serveras första drycken tillsammans med enklare snacks. Mitt bland tomater och sallader äter ni charkuterier, bröd, ostar och grönsaker - allt från närområdet. Varmrätt serveras från grillen där kockarna bistår och förklarar vad ni får. Där hämtar ni också de tillbehör och sallader som krävs för att det skall bli en fräsch och balanserad måltid. Här används kött och grönsaker direkt från närområdet.


Installera er på rummen innan traktor och vagnklädd i värmande renskinn avgår mot sjön. Vid ankomst är eldarna tända och kokkärl med rykande varm dryck väntar. Intill sjön står vildmarksbadet redo för er att sjunka ner i. Badtunnor, bastu och eventuellt isvak, beroende på säsong! Dryck till badet hålls väl kyld medan ni håller er varma och goa i tunnorna. Kockarna förbereder kvällens grillmiddag över öppen eld och berättar gärna mer om råvarorna och dess tillredning under tiden.

Style hjälper er med en aktivitetsbuffé med ett urval av alla aktiviteter som finns tillgängliga i närområdet! Testa allt ifrån laserlerduveskytte och segway till mountainbikes, äventyrsbanor och kanoter. Dela upp er i team för att själva samla delar av middagen - fisk, svamp och grönsaker finns att hämta och skapar en naturförståelse och närhet till maten vi äter. Här finns även aktiviteter för alla och skräddarsys efter önskemål.

Style Scandinavia erbjuder ett exklusivt urval av skandinaviska konferensdestinationer. Kontakta oss på 08-22 33 80 eller klicka här för att få en offert.


36 visningar0 kommentarer