top of page

Vi är Style

Kunskap. Kvalitet. Engagemang. Trygghet.

Style Scandinavia AB grundades år 2000 med visionen att erbjuda företagsresor av hög kvalitet inom arkitektur- och byggnadsindustrin. Idag är vi fortsatt en av de ledande resebyråerna när det kommer till att ta fram skräddarsydda företagsresor vars innehåll har en positiv inverkan på deras kompetensutveckling.
 

På Style arbetar endast handplockad personal med bred erfarenhet av projektledning, reseproduktion och turismsektorn. Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi ett unikt nätverk av projektledare, destinationsexperter och specialistguider inom arkitektur, konstruktion och stadsbyggnad.

Styles kärna består av vår styrelse och våra projektledare. Därefter har vi vårt stora team som består av våra ovärderliga samarbetspartners runt om i världen och i varje projektgrupp skapas ett team tillsammans med kunden där Style kliver in som expertrådgivare.

Vi är övertygade om att långsiktiga relationer är en av nyckelingredienserna till fantastiska upplevelser.
På Style värnar vi alltid om att skapa långsiktiga relationer till våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och destinationer. Som ett välmående team skapar och levererar vi kvalitet där alla på Style, de på kontoret och runt om i världen, bidrar med sin nyckelkompetens.

Style som strategisk resepartner

Styles samlade kunskap ger er möjlighet att besöka och uppleva världens just nu mest spännande platser och projekt. Vår unika kompetens och erfarenhet av att anordna flera olika typer av företagsresor gör att vi kan ta fram nyanserade och innehållsrika konferensresor och studieresor i olika kombinationer.

Er personliga projektledare finns med er under hela processen, från ett första möte tills att ni kommit hem igen. Inför er konferensresa eller studieresa gör vi tillsammans med er en omfattande behovsanalys där ni får berätta mer om vilka ni är, vad som är viktigt för er, vad ni vill uppleva och ungefär vad er budget ligger på. Styles projektledare har bred kunskap och erfarenhet av rese – och eventproduktion och utifrån behovsanalysen tar vi fram förslag på destinationer och aktiviteter som vi tror kan passa just er. Vi hjälper er att koordinera alla detaljer och dessutom finns er projektledare från Style tillgänglig 24/7 under hela er konferensresa eller studieresa.

Med omtanke om vår värld och för er trygghet har Style noggrant utvalda destinationer och samarbetspartners och arbetar kontinuerligt med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. Vid bokning av paketresa skyddas ni av paketreselagen och vi erbjuder även reseförsäkringar och avbeställningsskydd via ERV.


Genom åren har Style byggt upp ett väletablerat kontaktnät av lokala aktörer på destinationer över hela världen och arbetar kontinuerligt med omvärlds- och destinationsbevakning. Vi identifierar och håller konferensresan eller studieresans röda tråd och blir din strategiska resepartner genom hela processen - från idébollning till sammanställning av utvärdering.

Tids- och kostnadseffektivt
Vi hjälper er att ordna den perfekta upplevelsen för just ert företag. Lämna över omfattande logistik och administrering av research, biljetthantering, deltagarlistor av olika slag, transport, restaurangbokningar etc. till oss och frigör er tid till att i stället fokusera på att driva den egna verksamheten framåt.


Style Administration Tools
Style erbjuder tekniska administrationsprogram för att förenkla kommunikation och planering. På samtliga företagsresor med oss erbjuder vi Style Administration Tools (SAT) som förenklar bland annat hantering av deltagarlistor, matpreferenser, aktivitetsval och rumsindelning.  I SAT ingår skräddarsydda anmälningssidor och Style Trip Plans-reseapp för IOS & Android med gruppchatt, personspecifika program, menyer, biljetter, kartor och annan information som gör att alla deltagare enkelt kan hålla koll på studieresans eller konferensresans program.
 

Style samarbetar med Trippus, en av Europas ledande digitala partners, för att leverera digitala och interaktiva detaljer före, under och efter er resa eller ert event.

Vill du samarbeta, praktisera eller jobba hos oss är du alltid välkommen att höra av dig via e-post; info@style.se

Style samarbetspartners 2024.png
bottom of page