top of page
Studieresor arkitektur

Studieresor

Med över 20 års erfarenhet har Style organiserat studieresor för svenska arkitekt- och byggföretag till över 100 destinationer och skapat över 1000 unika kundresor.
 

Upplevelser och studieresor är en viktig del av personalens kompetensutveckling och en fantastisk möjlighet att uppleva ny arkitektur och ta del av innovativa lösningar. Genom att följa utvecklingen och inspireras av andras idéer får anställda möjlighet att förnya sin yrkeskompetens och utöka sin expertis. Dessutom bidrar studieresor till att skapa ett sammanhållet team som kan ta med sig ny kunskap och inspiration tillbaka till arbetsplatsen.


Ett välplanerat och inspirerande studieprogram kan öka kreativiteten, främja samarbetet och bidra till ny kunskap som kan användas i egna projekt. Vår samlade erfarenhet innebär en djup kunskap med fokus på aktuella trender och händelser för att anpassa programmet efter just er och era behov.
Tillsammans med er tar vi fram inspirerande och kompetenshöjande studieprogram till er
a studieresor, vars innehåll skräddarsys med individuellt anpassade projekt, aktiviteter och studiebesök. Style tar fram unika möjligheter för er att utvecklas både individuellt och som team och uppleva aktuell arkitektur & konstruktion.

Style Scandinavia AB är en ledande arrangör av skräddarsydda studieresor inom bygg och arkitektur. Vi har ett unikt och världsomspännande nätverk av arkitekter, ingenjörer och projektledare som verkar som våra guider på plats. Våra guider är aktivt verksamma inom sitt område och guidar vid sidan av sina vanliga uppdrag, detta innebär att de är uppdaterade, engagerade och kan svara på alla era frågor.


Vår breda kunskap och omfattande nätverk av experter ger er tillgång till exklusiva studiebesök och projekt som normalt inte är tillgängliga för allmänheten, och gör Style till det självklara valet för företag som vill utveckla sin kompetens och inspireras av nya idéer och lösningar.

Style skräddarsyr era studieresor
Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för mer information!

Tack för ditt meddelande!

bottom of page