top of page

Studie- och utbildningsresor

Style vet att kompetensutveckling och upplevelser hör ihop. Studieresor är viktiga för att följa utvecklingen och inspireras av andras idéer, vi hjälper er att hitta nya sätt att uppleva arkitektur och ta del av nya lösningar. Studieresor är en viktig del i personalens kompetensutveckling, ett sätt att förnya yrkesmässig spetskompetens och en ovärderlig chans att skapa ett tight team.
 

I över tjugo år har vi hjälpt svenska arkitekt- och byggföretag med deras studieresor. Style har gjort studieresor inom bygg till över 100 destinationer och fler än 1000 unika kundresor. Vår breda kunskap och vårt unika nätverk öppnar dörrarna till exklusiva studiebesök och kan ge tillträde till projekt dit allmänheten normalt sett inte har tillgång. Vår samlade erfarenhet innebär en djup kunskap med fokus på aktuella trender och händelser för att anpassa programmet efter just Er och Era behov.

Tillsammans med er tar vi fram inspirerande och kompetenshöjande studieprogram vars innehåll skräddarsys med individuellt anpassade projekt, aktiviteter och studiebesök. Style tar fram unika möjligheter för er att utvecklas tillsammans och uppleva aktuell arkitektur & konstruktion. Ett bra studieprogram ska främja inspiration, öka kreativiteten och bidra till ny kunskap att ta med sig hem till egna projekt.

Style Scandinavia är specialiserade på skräddarsydda studieresor inom bygg och arkitektur. Som en av Sveriges främsta researrangörer erbjuder vi ett unikt och världsomspännande nätverk av arkitekter, ingenjörer och projektledare som är våra guider på plats. Våra guider är aktivt verksamma inom sitt område och guidar vid sidan av sina vanliga uppdrag, detta innebär att de är uppdaterade, engagerade och kan svara på alla era frågor.

 

Style skräddarsyr er upplevelse.
Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för mer information!

arrow&v

Tack för ditt meddelande!

bottom of page